Kunnen we Google Analytics instellen op onze website?

Voor de websites zijn er geen statistieken in Twizzit beschikbaar. Maar je kan inderdaad perfect aan de slag met Google Analytics. Je dient hiervoor zelf een Google Analytics account aan te maken.

Vervolgens helpen we je graag met het koppelen van je Google Analytics account aan je Twizzit website. Hiervoor dien je ons het metings-ID te bezorgen. Dit begint met 'G-'. Om je metings-ID terug te vinden, ga je naar https://analytics.google.com/. Bovenaan zie je een kader waarin staat 'Nog geen gegevens gekregen van uw website'. In de zin daaronder staat het metings-ID. Als dit er niet staat, kan je dit terugvinden door links onderaan op het tandwiel (beheer) te klikken. Kies dan in de rechtse kolom (property) de optie 'gegevensstreams'. Daaronder zou er al een gegevensstream moeten staan. Als je die openklikt, zie je rechts boven het metings-ID.

Bezorg ons het metings-ID (tracking code) via een ticketje in de Twizzit supportmodule. Wij voegen deze dan voor toe aan je website.