Mijn website is plots niet meer zichtbaar? Ik krijg een wit scherm en een foutmelding.

Is je website plots niet meer zichtbaar? Dan is je webhost waarschijnlijk overgeschakeld naar de PHP 8.0 versie. Bij de omschakeling naar PHP 8.0 dien je de website vanuit Twizzit opnieuw te publiceren naar de webruimte. Dit doe je in de module website layout, klik uiterst rechts op het tandwiel (instellingen) en vervolgens klik je op ‘publiceren’.