Meldingen instellen bij statuswijzigingen van reservaties

Communiceer met leden de status van hun reservatie en verstuur automatische meldingen wanneer deze wijzigt. Zo zijn leden steeds op de hoogte van de status van hun reservatie.

Volg onderstaande stappen om een automatische melding te versturen wanneer de status van een reservatie wijzigt:

1. Open de module "beheer reservaties"
  2. Klik op de tab 'instellingen"
  3. Scrol naar de sectie "berichten en meldingen"
  4.  Selecteer of je een melding wenst te versturen in volgende gevallen:
    1. "Wachten op goedkeuring": Deze melding wordt verstuurd naar de gebruiker indien deze een reservatie maakt voor een middel waarvoor reservaties goedgekeurd dienen te worden. Selecteer wie de reservatie ontvangt (de persoon die de reservatie maakt en/of alle aanwezigen).
    2. "Goedgekeurd": Deze melding wordt verstuurd naar de gebruiker indien deze een reservatie maakt die niet goedgekeurd dient te worden, of zodra een reservatie van de gebruiker wordt goedgekeurd. Selecteer wie de reservatie ontvangt (de persoon die de reservatie maakt en/of alle aanwezigen).
    3. "Afgekeurd": Deze melding wordt verstuurd naar de gebruiker zodra een reservatie van de gebruiker wordt afgekeurd. Selecteer wie de reservatie ontvangt (de persoon die de reservatie maakt en/of alle aanwezigen).

Zodra je alle instellingen naar wens hebt aangepast, kan er gereserveerd worden. Gebruik de module "beheer toegang" om te bepalen wie er toegang krijgt tot de module, en welke rechten deze personen genieten.