In het onderdeel "facturatie & contract" in de module "instellingen" vind je volgende gegevens terug:

• "Datum aankoop": Dit is de datum dat jouw organisatie Twizzit voor de eerste keer aankocht.
  • "Pakket": Dit is het pakket dat werd gekozen door jouw organisatie. Klik hier op "meer informatie" om het "tarief" en de "duurtijd" te raadplegen.
  •  "Configuratie"": Geeft aan hoe het Twizzit-platform voor jouw organisatie werd ingesteld bij aanvang.
  • "Voorwaarden": Hier kan je de algemene voorwaarden, privacy policy en verwerkersovereenkomst van Twizzit raadplegen.
  • "Huidige facturen": Een overzicht van de openstaande facturen van Twizzit aan jouw organisatie.
  • "Grafiek van de facturen": Deze grafiek biedt duidelijkheid over wie er gefactureerd wordt op basis van de verschillende lidmaatschappen binnen jouw organisatie.