Meerdere wedstrijden importeren

Vraag aan de federatie een excel met alle wedstrijden van jouw club en voeg deze in één actie toe aan de agenda van jouw organisatie.

Indien de federatie van jouw sport aangesloten is bij Twizzit kunnen wedstrijden automatisch gesynchroniseerd worden.

Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Open de module "beheer agenda"
  2. Klik op "+"
  3. Klik op "meerdere wedstrijden toevoegen (vanuit Excel)"
  4. Kopieer de gegevens uit Excel en plak deze in Twizzit. Let op: Indien je later deze wedstrijden wenst te kunnen updaten is het cruciaal dat elke wedstrijd over een unieke game ID beschikt.
  5. Klik op "start verwerking"
  6. Geef aan hoeveel wedstrijden je wenst aan te maken en hoeveel je wenst up te daten. Indien enkel wedstrijden wenst aan te maken en er alsnog voorgesteld wordt om een wedstrijd bij te werken, komt dit waarschijnlijk door het feit dat de ingegeven game ID al eerder werd gebruikt.
  7. Klik op "importeren".