Eens je organisatie beslist om in zee te gaan met Twizzit, hebben we een hele set aan hulpmiddelen om jullie zo vlot en zo goed mogelijk op weg te helpen. Benieuwd naar wat dit inhoudt? We beantwoorden enkele van de meest gestelde vragen.

Hoe leer ik Twizzit gebruiken? 

Om Twizzit te gebruiken heb je geen voorkennis IT nodig. Iedereen kan ermee aan de slag. We voorzien bovendien heel wat tools zodat je optimaal van Twizzit gebruik kan maken. Zo ontvang je bij de start documentatie die je club stap voor stap wegwijs maakt doorheen het platform en helpen we je tijdens een eenmalige opstartmeeting om al je vragen te beantwoorden. Zo zijn we er zeker van dat je goed gelanceerd bent op Twizzit. Verder vind je in ons helpcenter een uitgebreide handleiding per functionaliteit en heel wat webinars die specieke cases behandelen. We houden je ook op de hoogte van nieuwigheden in het platform via onze blog en onze nieuwsbrief. Toch nog een vraag? Dan staat ons support team voor je klaar om je verder te helpen in onze ingebouwde supportmodule in Twizzit.

Hoe ziet de opstartfase bij Twizzit eruit? Wat mogen we verwachten?

Van zodra je beslist om met Twizzit te starten, krijg je een mailtje van onze customer success officer Morgane. Deze mail bevat alle informatie die je nodig hebt om te starten. Van 'hoe log je' in tot een 10-stappenplan voor de opstart tot een template voor je ledenlijst, ... Bovendien helpen we je bij het opladen van je ledenlijst en zetten we indien gewenst een website template voor je klaar. Tot slot sluiten we af met een online opstartmeeting waarin Morgane samen met je nakijkt of alles in je Twizzit platform correct is ingesteld. Verder beantwoordt ze ook je vragen of twijfels zodat je nadien met een gerust hart kan lanceren.

Wat houdt de opstartmeeting in?

De inhoud van de opstartmeeting wordt volledig aangepast aan de noden van je club of organisatie. Jij beslist dus! Standaard doorlopen we de basisinstellingen en kijken we na of alles correct ingesteld staat. Maar heb je je goed voorbereid, dan sta je waarschijnlijk al een stapje verder dan de basisinstellingen. In dat geval gaan we dieper in op je vragen / twijfels en kijken we hoe we de processen van je club zo goed mogelijk kunnen onderbrengen in Twizzit.