Waarmee kunnen we je helpen?

Help center > Verhalen
Aan de slag met Twizzit als eindgebruiker

Ga van start met het gebruik van Twizzit als eindgebruiker/lid en ontdek hoe Twizzit jou kan helpen om jouw planning te raadplegen, aanwezigheden te communiceren, in te schrijven voor activiteiten, chatten met anderen, ... 

Twizzit instellen voor mijn organisatie: 10 stappen

Goed begonnen is half gewonnen, toch? Daarom helpen we je graag bij het opstarten. We leren je stapsgewijs hoe je Twizzit instelt volgens de noden van jouw organisatie. Zo kan je vlot van start gaan en optimaal van Twizzit gebruik maken.

Covid-19: Bezoekersregistratie met Twizzit

De komst van het coronavirus vraagt een gerichte aanpak van jouw organisatie. Ontdek hoe je met behulp van Twizzit alle gegevens van bezoekers eenvoudig verzamelt en zo jouw organisatie eenvoudig coronaproof maakt.

Webinar: opstart van een nieuw seizoen en het inplannen van activiteiten

Ontdek hoe je een nieuw seizoen met nieuwe groepen aanmaakt en vervolgens hoe je zo efficiënt mogelijk de activiteiten voor jouw organisatie toevoegt.

Webinar voor hockeyclubs: Schrijf jouw leden in bij de KBHB

Ontdek hoe je leden eenvoudig aansluit bij jouw club, de KBHB en District Hockey en hoe je deze aanvragen gemakkelijk opvolgt. 

Webinar: Beheer jouw leden

 Vereenvoudig het ledenbeheer van jouw organisatie door alle mogelijkheden van Twizzit te ontdekken. 

Webinar: Twizzit opstarten voor clubs aangesloten bij Sneeuwsport Vlaanderen

Alle informatie die je nodig hebt als club aangesloten bij Sneeuwsport Vlaanderen om vlot van start te gaan met Twizzit.

Webinar: Inschrijvingen nieuw seizoen voor clubs aangesloten bij Sneeuwsport Vlaanderen.

Dit webinar helpt clubs aangesloten bij Sneeuwsport Vlaanderen bij het opzetten van een volledig geautomatiseerde inschrijvingsflow.

Webinar: Facturatie van lidgelden

Factureer jouw leden aan de hand van de facturatiemodule. Maak zelf een keuze tussen manueel factureren of de automatische berekening van alle facturen aan de hand van een model. Ga van start met het aanmaken van registers en ontdek hoe je eenvoudig en boekhoudkundig correct jouw lidgelden kan innen.

Webinar: Twizzit voordelen voor je eindgebruikers én je organisatie

Ontdek wat de voordelen zijn van eindgebruikers te betrekken in Twizzit en wat Twizzit te bieden heeft voor jouw leden, hun ouders, supporters en sympathisanten aan de hand van volgend webinar. 

 

Webinar: Inschrijven van nieuwe leden

Schrijf nieuwe leden eenvoudig in. Bouw een eenvoudig formulier op en deel dit met potentiële nieuwe leden en op de website. Automatiseer vervolgens de betalingen en opvolging en bespaar zo wat tijd. 

Activiteit toevoegen en aanwezigheden opvragen

Maak activiteiten aan en vraag jouw leden op een gestructureerde manier aanwezigheden in te geven. Op deze manier behoud je steeds het overzicht. 

Checklist voor het nieuwe seizoen

Bereid het nieuwe seizoen voor met behulp van deze checklist. Alle stappen doorlopen? Dan ben je helemaal klaar voor de seizoensstart.

Werken met lidkaarten

We leggen je uit hoe je de module activeert, lidkaarten activeert, lidkaarten zoekt/print en waar je lidkaarten als gebruiker raadpleegt.

Handleiding voor clubs aangesloten bij Peddelsport Vlaanderen

Welkom aan Peddelsport Vlaanderen en haar clubs. Twizzit is blij jullie te mogen verwelkomen!

 

Webinar voor clubs aangesloten bij Peddelsport Vlaanderen: inschrijvingen nieuwe leden

Dit webinar helpt clubs aangesloten bij Peddelsport Vlaanderen bij het opzetten van een volledig geautomatiseerde inschrijvingsflow.

Webinar: webshop

Wil je club uniformen, sportmateriaal of andere clubgadgets verkopen? Of organiseer je een actie om geld in te zamelen? Dan komt een webshop goed van pas. In dit webinar tonen we je stapsgewijs hoe je een webshop opzet in Twizzit, de bestellingen opvolgt en de levering organiseert.

Webinar: nieuwsbrief

In dit webinar ontdek je hoe je een professionele nieuwsbrief opstelt in de vernieuwde nieuwsbriefmodule. Volgende thema's komen o.a. aan bod: abonneelijst instellen, Twizzit info integreren, personaliseren, meerdere talen gebruiken, templates opmaken, werken met segmenten, testmail versturen, nieuwsbrief inplannen, statistieken, ...

Webinar: Dashboard

Tijdens dit webinar doorlopen we alle mogelijkheden die het Twizzit dashboard te bieden heeft. Ontdek welk soort informatie / meldingen je op het dashboard kan aantreffen en hoe je je dashboard kan personaliseren. Zo is de info die voor jou belangrijk is in één oogopslag duidelijk.

Webinar: lidgeld facturatie + covid-korting

Tijdens dit webinar doorlopen we de facturatie functionaliteiten. De volgende zaken komen aan bod: de facturatie instellingen, facturatie basics, facturatiemodel instellen met automatische berekening én covid-kortingen integreren in het facturatiemodel.

Webinar: vrijwilligerswerking en takenplanning

Tijdens dit release webinar doorlopen we nieuwe functionaliteiten die vrijwilligerswerking en het inplannen van taken nog efficiënter maken: restricties en limieten aan taken toekennen, voorkeuren opvragen en ingeven, optimalisaties instellen, taken dashboard, ...

Toegangen ouders en hun kind(eren)

Ontdek hier hoe je als admin (gescheiden) ouders toegang geeft tot het account van hun kind(eren) in Twizzit.

Webinar: FAQ & support module

Ontdek alles over de (vernieuwde!) FAQ en support module in dit webinar.