Aan de slag: website aanpassen

Algemene aanpassingen

Indien Twizzit voor jullie een website maakte, kan je deze uiteraard vervolgens zelf beheren. In wat volgt geven we wat meer informatie over hoe je bepaalde zaken kan aanpassen op deze website. Alle deze aanpassingen kan je zelf via de module Website layout uitvoeren.

Pagina's toevoegen aan het menu

De structuur van het menu kan jij volledig zelf bepalen en indien gewenst aanpassen. Voeg pagina's en subpagina's toe. Gebruik widgets om automatisch content van Twizzit op de website te tonen. Zo kan je bijvoorbeeld de agenda of inschrijvingsformulieren vanuit Twizzit integraal publiceren op je website.  Hoe je dit doet, zie je in onderstaande video:

Een artikel schrijven

Elke pagina bestaat uit één of meerdere artikels. Deze kan je toevoegen door gebruik te maken van de module Website artikels. Je kan echter ook artikels toevoegen vanuit de module Website layout. Onderstaande video toont je hoe je dit moet doen.

Maak bovendien ook gebruik van de lees meer-functionaliteit voor artikels om de pagina overzichtelijk te houden.

Contentboxen toevoegen

Heb je standaard informatie die je wenst te tonen op meerdere pagina's? Gebruik hiervoor contentboxen. Deze worden aan de rechterkant van de pagina getoond en kunnen zowel tekst als afbeeldingen en widgets bevatten. Bekijk onderstaande video om te leren hoe je een contentbox toevoegt aan jouw website.

Deze functionaliteit is niet beschikbaar op de homepagina.
 

Specifieke eigenschappen van de homepagina

Bepaal welke foto('s) getoond worden in de banner

De foto's die je wenst toe te voegen aan de banner van jouw website, dienen eerst toegevoegd te worden aan een album in de module Media binnen Twizzit. Hoe je dit doet, lees je hier. Wanneer de gewenste foto's opgeladen zijn binnen Twizzit, kan je de instellingen van de carrousel aanpassen aan de noden van jouw club. Hoe je dit doet, kan je zien in onderstaande video.

Actieknoppen in de banner aanpassen

Wens je de actieknop in de banner aan te passen, om tot een gewenste actie van je websitebezoekers te komen? Dat kan! Bepaal zelf zowel de tekst van de knoppen als de links die er achter schuilen. Hoe je dat doet, ontdek je in de onderstaande video. 

Let wel: wanneer je met een website template werkt, dan zijn de actieknoppen vooraf bepaald en staan die vast in de template. Je kan dus geen actieknoppen toevoegen.

 

 

 

 

Organisatie van de nieuwssectie

Alle artikels die gelinkt worden aan de door jullie gekozen pagina, worden getoond op de homepage. Jij kan echter bepalen hoeveel artikels er getoond worden in de sectie in kwestie. Bekijk hiervoor onderstaande video.

Getoonde sponsors in de sponsorsectie

Om sponsors toe te voegen aan Twizzit, dien je gebruik te maken van de module Contacten. Lees hier hoe je bedrijven toevoegt aan Twizzit. Indien je deze wilt tonen op je website, is het cruciaal dat er aan deze bedrijven een profielfoto en contract hangt. Bepaal vervolgens type sponsor (en hoeveel logo's) getoond worden op de website (op basis van het contract van de sponsor). Bekijk onderstaande video, om te ontdekken hoe je dit instelt:

 

Om activiteiten toe te voegen aan je website ga je best op dezelfde manier te werk, maar dan vertrekkend vanuit de module Beheer agenda.
 

Vaste teksten aanpassen

Wil je graag de tekst aanpassen van vaste elementen binnen jouw website? Wens je bijvoorbeeld de tekst in de footer van jouw website aan te passen? Bekijk dan onderstaande video.

Was this helpful?
Website beheren
Aan de slag: website aanpassen
FAQ
Mijn website is plots niet meer zichtbaar? Ik krijg een wit scherm en een foutmelding.