Activeren van inschrijvingsformulier

Activeer het inschrijvingsformulier met behulp van volgend stappenplan:

1. Open de module "Inschrijvingsformulieren"
  2. Klik op "formulier instellingen" onder het gewenste formulier
  3. Tik het vakje voor "activeer formulier" aan
  4. Indien gewenst: Vul de actieve periode in onder het veld "beschikbaar tussen"
  5. Klik op "opslaan".

Inactieve formulieren worden enkel gezien door jou en kunnen dus niet gedeeld worden.

Privacy-instellingen van het inschrijvingsformulier

De privacy-instellingen van het formulier aanpassen, doe je als volgt:

1. Open de module "inschrijvingsformulieren"
  2. Klik op "formulier instellingen" onder het gewenste formulier
  3. Kies onder het veld "privacy" voor één van de verschillende opties:
    1. Public: In dit geval is het formulier zichtbaar voor iedereen. Allen die toegang hebben tot het Twizzit platform van je club/organisatie, kunnen het formulier raadplegen (via Mijn Twizzit - aanbod). Daarnaast kunnen allen die over de URL van het formulier beschikken ook het formulier raadplegen (ook zij die geen Twizzit account bij je club / organisatie hebben).
    2. Beschermd: Wanneer je voor deze optie kiest, dien je aan te geven welke contacten toegang krijgen tot het formulier. Dit kan je doen op basis van hun contactnaam, groepen of het type lidmaatschap.
    3. Privé: Het formulier is enkel zichtbaar voor personen die de rechtstreekse URL-link naar het formulier ter beschikking hebben. Ook zij die geen toegang tot Twizzit hebben, maar wel over de URL beschikken, kunnen het formulier raadplegen.
  4. Klik op "opslaan".
Deel de lijst van contacten die al zijn ingeschreven met gebruikers die het formulier wensen in te vullen. Vink deze optie aan in de formulierinstellingen onder de titel Deel inschrijvingen.

Delen van het formulier

Er zijn verschillende manieren om een formulier te delen. Klik op de gewenste manier om er meer over te weten te komen:

Admins van het formulier

Admins van een formulier kunnen de instellingen en inschrijvingen van een formulier beheren. Wil je een admin toevoegen? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module "inschrijvingsformulieren"
  2. Klik op "formulier instellingen" onder het gewenste formulier
  3. Typ de naam van de gewenste persoon in onder "admins van het formulier"
  4. Klik op "opslaan"

Tags van een formulier beheren

Tags geven gebruikers de mogelijkheid formulieren gemakkelijk terug te vinden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn indien je meerdere kampen organiseert. Dan kan de gebruiker bijvoorbeeld filteren op een tag die de leeftijd aangeeft en op locatie.  Lees hier meer over het toevoegen en beheren van de tags.

Automatisch invullen van formulier

Geef leden de mogelijkheid om het formulier automatisch in te vullen met de informatie die reeds gekend is in Twizzit. Op deze manier sparen zij heel wat tijd uit en dienen ze gegevens zoals geboortedatum en e-mailadres niet opnieuw in te voeren. Lees hier hoe je deze optie activeert.

Reeds gemaakte inschrijvingen tonen

Lees in dit artikel hoe je kan instellen dat er een lijst wordt getoond met de namen van de personen die het inschrijvingsformulier reeds invulden. Op deze manier kunnen gebruikers zien wie aanwezig zal zijn op een activiteit of sportkamp.