Uitnodiging e-mail

Wil je de mail die verzonden wordt wanneer je gebruikers uitnodigt om Twizzit te gebruiken aanpassen? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module "instellingen".
  2. Klik op "login instellingen".
  3. Pas de titel of tekst aan van de uitnodiging.
  4. Herhaal dit voor de verschillende beschikbare talen binnen jouw organisatie door bovenaan de andere beschikbare ta(a)l(en) te selecteren.

Wanneer de uitnodiging verzonden wordt naar de gebruiker(s), zal Twizzit automatisch een link toevoegen onderaan het bericht die gebruikers in staat stelt een gebruikersnaam en wachtwoord in te stellen.

Wachtwoord vergeten e-mail

Wil je de mail aanpassen die verzonden wordt wanneer gebruikers aangeven dat ze hun wachtwoord vergeten zijn? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module "instellingen".
  2. Klik op "login instellingen".
  3. Scrol naar de sectie "wachtwoord vergeten e-mail".
  4. Pas de titel of tekst aan van de uitnodiging.
  5. Herhaal dit voor de verschillende beschikbare talen binnen jouw organisatie door bovenaan de andere beschikbare ta(a)l(en) te selecteren.

Wanneer deze mail verzonden wordt naar de gebruiker(s), zal Twizzit automatisch een link toevoegen onderaan het bericht die gebruikers in staat stelt een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in te stellen.

Gebruikers zelf een Twizzit-account laten aanvragen

Wil je supporters, sympathisanten, ouders of familieleden de mogelijkheid geven zelf een account aan te vragen binnen jouw club? Zo kunnen deze personen gemakkelijk op de hoogte blijven van de activiteiten en rangschikking van hun favoriete teams en kan jij hen bovendien gemakkelijk bereiken met clubnieuws, nieuwsbrieven en vragen.

Ga als volgt te werk:

1. Maak een nieuw formulier aan in de module 'inschrijvingsformulieren' via de groene +knop rechts onderaan en kies vervolgens voor de template 'inschrijvingen nieuwe leden'.
  2. Klik bovenaan op 'formulier instellingen'. Activeer het formulier door 'activeer formulier' aan te vinken en klik daarna onderaan op 'opslaan'.
  3. Open het tab 'verwerk inschrijvingen' en vink 'Maak / link aan contact' aan. Vink vervolgens de opties 'Maak een nieuw contact' en 'Verzend e-mail wanneer een nieuw contact wordt aangemaakt' aan. Klik op 'opslaan'.
  4. Open vervolgens de module 'instellingen' en klik op het tab 'login instellingen'.
  5. Onder het tab 'registraties' selecteer je het formulier dat nieuwe leden dienen in te vullen.
Automatisch verwerken van inschrijvingen is enkel beschikbaar indien het formulier gemapte velden bevat voor voornaam, achternaam, geboortedatum, geslacht en e-mail 1.