Vind gemakkelijk het overzicht terug van de facturen die je aanmaakte. Onderneem hiervoor volgende stappen:

1. Open de module "facturatie"
  2. Klik op het gewenste register. Indien je slechts één register toevoegde, wordt dit automatisch geopend
  3. Bekijk het overzicht.

Door één of meerdere facturen aan te vinken, verschijnt de knop Acties. Klik hierop om volgende acties uit te voeren :

• Documenten verzenden
  • Een herinnering versturen
  • De geselecteerde facturen debiteren
  • De geselecteerde documenten printen
  • De geselecteerde documenten exporteren naar CSV, Excel, Octopus en Exact Online
Standaard worden enkel de laatste 100 documenten getoond. Wil je er meer zien? Klik dan onderaan op meer laden, of gebruik de filterfunctie aan de hand van het vergrootglas rechts bovenaan.

Om de statistieken van facturen te raadplegen, kan je als volgt te werk gaan:

1. Open de module "facturatie"
  2. Klik op het gewenste register. Indien je slechts één register toevoegde, wordt dit automatisch geopend
  3. Indien gewenst, kan je een zoekopdracht uitvoeren aan de hand van het vergrootglas
  4. Klik op de subtab "statistieken"
  5. Bekijk de gegenereerde statistieken.

Deze statistieken tonen steeds de resultaten van de filter die in het overzicht getoond wordt.