Lidkaarten activeren per lidmaatschapstype

Om lidkaarten te activeren voor een lidmaatschapstype, ga je als volgt te werk:

1. Ga naar 'beheer’, in de menubalk links. Scrol helemaal naar beneden, tot de optie 'instellingen’ en klik hierop.

2. In het witte menu dat verschijnt, scrol je naar 'lidmaatschap types. Klik hierop.

3. Klik nu op het lidmaatschap type waarvoor je lidkaarten wil activeren. Je kunt op de naam klikken of op het icoontje links van de naam.

4. Ga naar het titeltje 'lidmaatschapskaart', en activeer deze optie door het bolletje naar rechts te slepen.  Ter controle, het vakje moet groen kleuren om de kaartoptie te activeren. Ook het veld eronder 'actief' moet geactiveerd zijn.

5. Vergeet niet om op 'opslaan' te klikken.

Wil je lidmaatschapskaarten voor meerdere lidmaatschap types activeren? Dat gaat enkel door elk lidmaatschap type apart te activeren.