In de module "instellingen" onder de sectie "stats" vind je volgende statistieken, die een overzicht geven van het gebruik van Twizzit door leden, terug:

• Ingelogde contacten: Hier worden zowel het aantal logins als het aantal unieke logins van de geselecteerde periode weergegeven.
  • Totaal aantal contacten: Hier krijg je een beeld van het aantal contacten in jouw organisatie, aantal leden en aantal geldige logins.
  • Aantal verzonden berichten
  • Aantal ingegeven aanwezigheden
  • Aantal opgeladen media-documenten
  • Aantal inschrijvingen

Selecteer bovenaan van welke periode je de statistieken wenst te raadplegen en het interval dat je wenst te gebruiken.