Nieuwsartikels toevoegen / beheren

Gebruik de module 'beheer nieuws' om een artikel te publiceren in de nieuwssectie in Twizzit. Dit artikel zal vervolgens zichtbaar zijn voor alle Twizzit gebruikers contacten. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Open de module 'beheer nieuws'.
  2. Klik op de '+' rechts onderaan.
  3. Geef het artikel een titel.
  4. Vul de tekst van het artikel in.
  5. Selecteer een afbeelding om het artikel aantrekkelijker te maken.
  6. Bepaal de nieuwscategorie van je artikel.
    • Deze categorieën kun je beheren via de module 'instellingen' < 'nieuws categorieën'.
  7. Wil je een knop toevoegen om gebruikers actie te laten ondernemen? Selecteer dan de optie "toon call to action" en maak een keuze uit volgende opties:
    • 'Link aan een activiteit'
    • 'Link aan een formulier'
    • 'Link aan url'
  8. Geef vervolgens de tekst op voor de call to action-knop.
  9. Kies wanneer je het artikel wenst te tonen en te verbergen.
  10. Activeer het artikel om het zichtbaar te maken voor je leden.
  11. Klik op 'opslaan'.

Wens je het artikel aan te passen na de creatie? Open dan de module 'beheer nieuws'. Klik vervolgens het artikel in kwestie open. Doe de gewenste aanpassingen en klik op 'opslaan'.

Wens je een pop-up toe te voegen? Navigeer dan naar de tab 'pop-ups' en klik op de '+' rechts onderaan.