Groepen verwijderen

Om de historiek over de seizoenen heen te behouden, raden wij aan zo weinig mogelijk groepen te verwijderen. Archiveer eerder seizoenen in plaats van groepen te verwijderen.

 

Wens je toch een groep te verwijderen? Volg dan onderstaande stappen: 

  1. Open de module 'beheer groepen'.
  2. Klik de groep open die je wenst te verwijderen.
  3. Klik op de 'drie bolletjes' rechts bovenaan naast de groepsnaam.
  4. Kies voor de optie 'groep verwijderen'.
  5. Typ de bevestigingszin 'DELETE' in.
  6. Klik tot slot op 'bevestig'.
Groepen in bulk verwijderen? Vink in het groepenoverzicht de groepen aan die je wenst te verwijderen. Klik op de knop 'acties' links bovenaan en kies voor 'verwijderen'.

 

Aan het einde van een seizoen is het dus niet nodig om alle groepen te verwijderen. In plaatst daarvan raden we aan het seizoen te archiveren. Dit geeft je de mogelijkheid een historiek van je groepen bij te houden binnen Twizzit. 

 

 

Was this helpful?
Over de module beheer groepen
Waarom de module groepen gebruiken?
Werken met seizoenen
Waarom werken met seizoenen?
Seizoen toevoegen
Groepen maken / beheren
Over groepen
Groep toevoegen
Groepen overzicht
Extra velden toevoegen aan groepen
Groepen kopiëren
Groepsfoto toevoegen
Groepen zoeken
Groepen exporteren
Groepen verwijderen
Groepen samenstellen
Groepen manueel samenstellen
Groepen automatisch samenstellen
Groepen communiceren
Groepen communiceren via de app
Groepen communiceren via de website
FAQ
Werken met A en B teams