Groepen linken aan activiteit

Door het linken van contacten of groepen wordt de persoonlijke agenda van gebruikers samengesteld en kan hun aanwezigheid worden opgevraagd. Het is dus zeer belangrijk om groepen te linken aan activiteiten.

Link groepen aan activiteiten aan de hand van onderstaande stappen:

1. Open de module 'beheer agenda"
  2. Klik op de activiteit in kwestie (en klik op "activiteit aanpassen") of maak een nieuwe activiteit aan
  3. Zoek de naam van de groep op in het daarvoor voorziene veld en klik op de groep binnen de resultaten
  4. Kies of je een notificatie wenst te versturen naar de gewenste contacten
  5. Klik op "activiteit opslaan".

Indien je een activiteit toevoegt die voor alle gebruikers relevant is, kan je de optie "zichtbaar voor iedereen" inschakelen. Vervolgens zal de activiteit dan in alle persoonlijke agenda's zichtbaar zijn.