De nieuwe registratiemodule is er. Yay! Een compleet vernieuwde module met veel nieuwe functionaliteiten én veel voordelen die het je organisatie extra gemakkelijk maken om allerlei vergoedingen zoals prestaties (vb. gepresteerde uren), onkosten én kilometervergoedingen van medewerkers en / of vrijwilligers op te volgen.

Benieuwd? We zetten wat je moet weten op een rijtje:

  • Een gebruiksvriendelijke interface die het opvolgen van registraties een fluitje van een cent maakt.
  • Naast het vergoeden van prestaties, biedt de registratiemodule nu ook een oplossing voor het opvolgen van onkosten en kilometervergoedingen. Verder kun je ook limieten toevoegen aan de registraties in lijn met de regelgeving of eigen wensen. Dekt heel de lading: check!
  • Vrijwilligersovereenkomsten binnen je organisatie? Dankzij de nieuwe functionaliteit ‘contracten en vrijwilligersovereenkomsten’ voldoe je in no time aan deze verplichting. Bovendien kunnen de contracten en vrijwilligersovereenkomsten nu ook ondertekend worden in de app. Easy!
  • Alle registraties binnen je organisatie komen samen in één duidelijk overzicht. Bijgevolg wordt het verifiëren van registraties en het opvolgen van betalingen kinderspel.