Lidmaatschappen worden in heel wat organisaties gebruikt om een onderscheid te maken tussen de verschillende soorten leden. Daarbij worden lidmaatschapstypes gebruikt voor het berekenen van de lidgelden. De meest voorkomende lidmaatschapstypes zijn seizoensgebonden of doorlopende lidmaatschappen. Beide al een lange tijd beschikbaar in Twizzit. Maar om een antwoord te bieden op kortere en/of flexibelere periodes hebben we nu twee nieuwe types toegevoegd!

Het eerste nieuwe type is het lidmaatschapstype met een vaste einddatum. Met dit type kunnen organisaties zelf bepalen wanneer het lidmaatschap eindigt, bijvoorbeeld op het einde van het jaar. Daarbij kunnen ze ook een transfer datum of overdrachtsdatum bepalen, waardoor contacten die kort voor de einddatum aansluiten automatisch een lidmaatschap krijgen tot het volgende jaar. Het tweede nieuwe type is het lidmaatschapstype met een vaste duur. Daarbij mikken we op organisaties die leden bijvoorbeeld inschrijven voor een proefperiode van slechts enkele weken. Zo kunnen ook deze leden toegang tot Twizzit krijgen en de nodige informatie raadplegen.

Benieuwd naar waar je deze lidmaatschapstypes kan activeren? Ga meteen aan de slag en raadpleeg onze documentatie over instellingen in Twizzit.