Waarom het Twizzit dashboard?

Een club telt heel wat vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor hun club. Elk nemen ze één of meerdere taken van de organisatie op zich; hetzij de communicatie, het ledenbeheer, de facturatie, … Om de clubvrijwilligers optimaal te ondersteunen in hun ta(a)k(en), hebben we het Twizzit dashboard ontwikkeld. Het dashboard geeft de vrijwilligers (die toegang hebben tot het 'beheer'-deel in Twizzit) in één oogopslag die informatie mee die voor hen belangrijk is. Met andere woorden, zo is het meteen duidelijk hoe de club ervoor staat.

What's in it?

Het Twizzit dashboard bestaat uit twee delen. Enerzijds de widgets, of elementen die informatie uit je Twizzit platform bevatten. Die widgets, die de basis van je dashboard vormen, kan je zelf bepalen. Regel jij de facturatie? Dan stem je daar eenvoudig je widgets op af. Anderzijds bevat je dashboard ook meldingen. Die meldingen zijn van externe partijen zoals je federatie(s) waaraan je club gekoppeld is op Twizzit (indien van toepassing) en Twizzit nieuws. Dat laatste zorgt ervoor dat je front row de laatste nieuwtjes over Twizzit ontdekt. Kortom, met het Twizzit dashboard zie je niets meer over het hoofd en ben je altijd van alles op de hoogte!

Meteen aan de slag!

Wil je er meteen mee aan de slag? Super. Neem dan zeker onze dashboard documentatie even door om vlot van start te gaan. Veel succes!

PS. Vragen over het Twizzit dashboard? Stel ze in onze ingebouwde supportmodule. We voorzien je zo snel mogelijk van een antwoord.