Corona gooit weer roet in het eten. Tal van clubs draaien terug op een lager pitje en sommigen onder jullie liggen ronduit stil. Echt balen! Maar laten we dat eens positief bekijken. Je hebt tijd! Tijd om stil te staan bij de werking van je club. Kan het beter? Gemakkelijker? Efficiënter? Kan dat?

Dat kan! En bij Twizzit helpen we je daar maar al te graag bij!

Wie zijn we?

Wij zijn Twizzit. Een all-in-one softwareplatform voor jouw club, organisatie, vereniging, federatie, stad, en nog zoveel meer. Da’s gemakkelijk communiceren en eenvoudig de administratie en financiën opvolgen. Zo heb je meer tijd voor wat er echt toe doet: het échte clubleven!

Wat kan je verwachten?

Geniet van: één plek voor al je clubcontacten, automatisch inschrijvingen verzamelen en opvolgen, vlot agenda’s/locaties/materialen inplannen en reserveren, polls of doodles organiseren, evaluaties afnemen en opvolgen, eenvoudig facturen opstellen en betalingen opvolgen, lidkaarten aanmaken en nog zoveel meer.

Ready. Set. Go.

Gebruik je coronatijd nuttig en schiet nu in actie! Wapen jouw ledenorganisatie met de juiste tools om zowel tijdens als na corona, de werking van jouw club te versterken.

Klaar voor een fantastische comeback? ONTDEK TWIZZIT VANDAAG!

Vragen of twijfels, we helpen je graag: stel hier je vraag.