Badminton Vlaanderen (BV) en de Ligue Francophone Belge de Badminton (LFBB) kiezen samen voor Twizzit. Beide federaties willen zo niet alleen hun eigen interne werking optimaliseren, maar ook die van een 350-tal aangesloten badmintonclubs. Door ook hen te voorzien van een uitgebreide set van online tools, trekt badminton de kaart van maximale digitalisatie met Twizzit.

Een totaaloplossing voor badminton

In hun zoektocht naar een nieuw ledenbeheerplatform, kozen de Vlaamse en Waalse badmintonfederatie samen voor Twizzit. Zo brengen beide federaties voortaan hun ledenadministratie, communicatie en financiën onder in Twizzit. Enkele tools die de federaties o.a. gaan gebruiken zijn leden- en clubbeheer, agenda, facturatie, online betalingen, subsidiewerking en nieuwsbrieven. Ook hun aangesloten clubs stappen mee over op Twizzit. Via een leden-, agenda- en nieuwssynchronisatie wil badminton de administratie voor de aangesloten badmintonclubs vereenvoudigen alsook de communicatie tussen federatie en club optimaliseren.

Een uitgebreid Twizzit-pakket voor alle aangesloten badmintonclubs

De aangesloten badmintonclubs genieten volop mee

Naast de eigen werking , willen de badmintonfederaties met Twizzit ook aan hun aangesloten badmintonclubs de mogelijkheid bieden om zich te professionaliseren. Zo voorziet badminton een uitgebreid Twizzit-pakket voor de clubs waarmee ze hun eigen interne werking kunnen digitaliseren. Het pakket dekt de volledige lading: van administratie en communicatie tot financiën. Tools die o.a. inbegrepen zijn: ledenbeheer, agenda met aanwezigheden, inschrijvingsformulieren en facturatie met online betalingen en automatische verwerking, mutualiteitsattesten, nieuwsbrieven, ... De clubs worden zo ook maximaal betrokken in de digitalisatieplannen van de federaties.

Next up: Twizzit onboarding traject

De federaties starten binnenkort met het Twizzit onboarding traject. Het support-team zal de federaties daarbij ondersteunen van configuratie tot lancering en de medewerkers opleiden tot ware Twizzit-experts. Vervolgens worden ook de beheerders van de aangesloten badmintonclubs uitgenodigd voor een online webinar, zodat ook zij vlot van start kunnen gaan met Twizzit. We wensen de federatie en de clubs alleszins veel succes met de lancering en … welkom op Twizzit!