Je club vlot door de coronaperiode jagen én je community versterken? Get ready for some free tips! 4 weken lang hebben we elke week op onze sociale kanalen een nieuwe Twizzit Tip op jullie los losgelaten om je organisatie vlot door deze b(iz)arre coronaperiode te helpen. Ontdek de samenvatting hieronder.

Tip 1????

Je clubinkomsten op een laag pitje? Tijd om de clubkas te spijzen. Hoe doe je dat in tijden van social distancing? Organiseer een take-away van kerstkoekjes, eindejaarsbubbels, ontbijtmanden, … of verkoop kerstbomen, club goodies, …

????Hoe organiseren? In Twizzit kan je via inschrijvingen online eenvoudig bestellingen opnemen, betalingen activeren en vlot opvolgen. Je kan verder ook e-tickets aan de bestellingen linken. Zo behoud je een overzicht van wie zijn bestelling uit de webshop wel/niet heeft afgehaald. Makkelijk toch? 

Need help? Bekijk het webinar over de webshop hier.

Tip 2????

In tijden van crisis en social distancing is communicatie belangrijker dan ooit. Het zorgt voor verbondenheid en teamspirit. Laat je leden dus niet los en blijf communiceren. Zorg voor een update van de toestand, een challenge of stuur hen een leuke herinnering aan betere tijden. Wees creatief en vooral: stay connected!

????How to in Twizzit? Enerzijds kun je via de nieuwsmodule een bericht posten om snel de aandacht te trekken op de startpagina van de leden. Anderzijds kun je via de chat module een persoonlijke boodschap sturen, vragen beantwoorden en in dialoog gaan. Tal van mogelijkheden om verbonden te blijven dus????.

Tip 3????

Keep it safe! Houd de aanwezigheden van je medewerkers, leden en bezoekers goed bij. Zo kun je eenvoudig de nodige personen contacteren wanneer een besmetting is vastgesteld. Corona-proof organiseren? Limiteer het aantal beschikbare inschrijvingen in lijn met de maatregelen.

????How to in Twizzit? Via inschrijvingsformulieren kun je iedereen die op de club komt, laten registreren. Zowel Twizzit als niet-Twizzit leden. Gebruik hiervoor onze template: COVID-19 bezoekersregistratie. Verder kun je ook voor activiteiten het aantal inschrijvingen limiteren, door een voorraad in te stellen. Volzet is volzet, tenzij je werkt met een wachtlijst natuurlijk.

Tip 4????

Verkoop pintjes om bij de heropening van het clubcafé op te drinken. Laat leden nu al hun fris pintje online bestellen en betalen. Via een voucher kunnen ze die dan bij de heropening van het clubcafé inruilen en opdrinken. Zo kan de club toch al wat inkomsten genereren en hebben de leden iets om naar uit te kijken. Win-win????!

????How to in Twizzit? Via de module inschrijvingsformulieren kun je gemakkelijk online betalingen activeren en vouchers (tickets) automatisch genereren. De Twizzit ticketing app helpt je tijdens de heropening om de vouchers te scannen en vlot op te volgen. Meer weten? ????Bekijk het webinar over de webshop op onze blog.