MAAK KENNIS MET HET TWIZZIT TEAM

Over ons

Twizzit werd in 2010 opgericht door Charlotte De Vos en Philippe De Vos.  Als fervente hockeyers met een hart voor hun club werden ze dagelijks geconfronteerd met de noden van de vrijwilligers en medewerkers.

 

De missie onstond om het werk van de vrijwilligers te verlichten en vertaalde zich in Twizzit (vroeger Onli), een totaalpakket voor het volledige online beheer van vrijwilligers. Twizzit telt vandaag meer dan 300.000 gebruikers.

 

Charlotte De Vos kent de sportwereld door en door. Als voormalig aanvoerder van het Belgische nationale hockeyteam en deelneemster aan de Olympische Spelen in Londen, heeft sport een heel belangrijk aandeel in haar leven.

 

“Dankzij sportclubs en verenigingen komen mensen samen. Maar een club kan niet bestaan zonder het harde werk van vele vrijwilligers en medewerkers die dagelijks aan de kar trekken. Twizzit helpt hen bij de dagdagelijkse en tijdrovende administratieve taken zodat er meer tijd overblijft voor het echte clubleven.”

 

Vandaag staat het Twizzit team dagelijks klaar om aan de noden van de vele vrijwilligers binnen sportclubs te beantwoorden.

 

De ontwikkelingen van Twizzit staan nooit stil en we bekijken constant hoe we onze clubs en klanten nog beter kunnen ondersteunen.